Waar waren wij?

2020-2021 Corona

Ook voor ons als koor heeft Corona een grote invloed gehad. Mooie optredens o.a. tijdens het Songfestival in Rotterdam, maar ook het Cultuurfestival in Bergen op Zoom en ons jaarlijkse kerstconcert konden door Corona geen doorgang vinden. Inmiddels zijn de repetities weer hervat en staan de eerste optredens vanaf september weer in de agenda!

22 december 2019 is voor ons, Voice-jes, een hele bijzondere afsluiting van ons kerstrepertoire geworden. We hebben gezongen bij het koor Con Grazia uit Sint-Willebrord. Zij gaven ’s middags een kerstconcert. Daarna meteen weer terug naar Bergen op Zoom, waar wij het kerstdiner van het Markiezaathuis hebben opgeluisterd. Wij wensen u fijne feestdagen met veel gezondheid en geluk in 2020.

21 december 2019 waren wij gast bij het ABS-mannenkoor in Steenbergen. Dit grote mannenkoor geeft ook ieder jaar een eigen kerstconcert. Het was héél spannend om naast dit grote, immense koor acte de presence te geven! Zeker ook, omdat we die avond één van onze twee bassen moesten missen i.v.m. ziekte. We vinden, dat we het met 9 man sterk, best goed hebben gedaan. Gelukkig was Peter de volgende dag weer van de partij.

15 december 2019 heeft Voices in Harmony een jarig Jetje verrast. Het feestvarken zelf wist hier vooraf niets van. Des te leuker is het dan te mogen optreden.

14 december 2019 heeft Voices in Harmony voor de 5de keer het eigen kerstconcert georganiseerd in de Martinus kerk in Halsteren. Het repertoire van Voices in Harmony werd afgewisseld met de klanken van het strijkorkest Vivace en de Merry-singers uit Etten-Leur. Mede dankzij hen en alle vrijwillige hulp voor, tijdens en na het concert heeft het publiek in de bomvolle kerk genoten.

20 oktober 2019 waren wij uitgenodigd om mee te doen aan een korenmiddag in de Harmoniezaal in Ossendrecht. Op uitnodiging van het koor Sugar en Spice, hebben wij 2x een optreden verzorgd naast het gezelligheidskoor uit Kruisland “Gossi Nokki”. Mede dankzij de uitéénlopende repertoires van de drie koren, werd het een gezellige- en afwisselende middag.

5 oktober 2019 hebben we in het gezellige Brielle meegedaan met het zgn. RZZN korenfestival. Door het hele stadje waren er op allerlei locaties verschillende optredens in allerlei varianten. Zo hebben wij b.v. opgetreden in de Parochiekerk, waar “In this heart” goed uit de verf kwam. Om 15.00 uur hebben wij afgesloten in het stadhuis. Het bleef nog lang muzikaal gezellig.

29 september 2019 hebben wij in het kader van Cultuurcarrousel Bergen op Zoom 3x heerlijk gezongen in de prachtige kelder van het oude stad.

14 september 2019 in het Vestzaktheater in het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom gezongen. Samen met Gospel koor Real power en Sugar en Spice hebben we het “monumenten-weekend” opgeluisterd.

15 juni 2019, in Rotterdam hebben we meegedaan met Rotjekoor, een festival in de binnenstad van Rotterdam. Er deden meer dan 100 koren mee. De variatie was enorm. Wij hebben 3x een optreden verzorgd: in de stadsschouwburg, in de binnentuin van Café Flor en in de trouwzaal van het stadhuis.

26 april 2019, in de kerk in Tholen hebben we vrijdagavond 26 april deelgenomen aan de kunstroute. Samen met gospel koor Real Power en het Borgvliets gemengd koor hebben we voor een zeer gevarieerd repertoire gezorgd.

13 april 2019, in het verzorgingshuis Markiezaat hebben we een gezellige paas-high-tea opgeluisterd. De gastvrijheid en de ontvangst was geweldig.

6 april 2019, voor het eerst meegedaan aan het benefiet concert: Voices4life. In Capelle aan de IJssel stonden we in het mooie Isala theater t.b.v. de Daniël den Hoed stichting. Voor foto’s en filmpjes kijk op www.voices4ife.

18 december 2018, een heel leuk optreden voor de Soroptimisten met een gezellige kerstsfeer.

15 december 2018, natuurlijk weer ons eigen kerstconcert in de Martinuskerk samen met Real Power en natuurlijk de zusjes Katelijn en Eline op piano en viool.

11 december 2018, ter variatie een klein kerstconcert bij de Intratuin te Halsteren.

9 april 2018, 60 jaar getrouwd en dan komt Voices in Harmony optreden bij Non Plus Ultra in Woensdrecht.

24 Maart 2018, een optreden in Middelharnis bij het keukencentrum Tielemans. Ter opluistering van een verjaardag.

5 februari 2018, misschien wel het hoogtepunt over de afgelopen jaren. Medewerking verleent aan het cabaret optreden van Maarten Saris in Carré. Een geweldige ervaring die maar weinigen zullen meemaken.

17 december 2017, een geweldige ervaring voor Podium Reijmerswaal een kerstconcert gegeven in het dorpshuis in Rilland. Zelf het programma geschreven en met ruim 150 bezoekers een groot succes.

Videospeler
00:00
01:07

9 december 2017, natuurlijk al traditioneel ons eigen kerstconcert in de Martinuskerk te Halsteren. Het was weer een succes met medewerking van het acapella koor Scala uit Bergen op Zoom en het klarinet ensemble Color Reeds uit Tholen.

20 mei 2017, een voor ons nieuw vocaal festival bezocht in IJsselstein, Fulco’s Vocaal Festival. Het weer zat mee, de organisatie was super. Wat een gezellige stad. Wat een leuke locaties. En wat een leuk enthousiast publiek. Het was weer genieten.

27 april 2017, hebben we twee maal opgetreden tijdens de Kunstroute Tholen in de Katholieke kerk. Tijdens het eerste optreden regende het pijpenstelen en was het ijskoud. Gelukkig brak ’s middags de zon door en hebben we het nog eens overgedaan voor een volle kerk. Erg leuk om achteraf zoveel enthousiast commentaar te mogen ontvangen.

26 maart 2017, een nieuw evenement, de kick-off van het nieuwe seizoen van het Facilitair bedrijf. Ter promotie van alle aangesloten verenigingen en organisaties.

17 december 2016, zoals we al zeiden, voor herhaling vatbaar, ondanks de vele optreden die we al hadden in de decembermaand. Dus ook nu weer hebben we een heel leuk optreden gegeven tijdens het Pop4Shore kerstconcert te Katwijk aan Zee.

16 december 2016, opgetreden tijdens de kerstmarkt op de Markt in Sint-Maartensdijk. Jammer dat er zo weinig publiek was. Voor ons was het in elk geval een leuke opwarmer voor de volgende dag, Katwijk aan Zee.

11 december 2016, was er een kerst-samenzijn in Ossendrecht. Heel sfeervol, een geweldig moment om helemaal in de kerstsfeer te komen.

10 december 2016, voor de tweede maal ons eigen kerstconcert in de Martinuskerk in Halsteren. Met heel veel publiek, leuke gastoptredens van het kinder- en tienerkoor van de Zeeuwse Muziekschool en een fluitisten ensemble dat voor deze gelegenheid was samengesteld.

27 september 2016, tijdens het a cappella korenfestival Den Bosch Goes A Cappella mochten we weer twee optredens verzorgen. En waren we ook nog eens geselecteerd voor een workshop van Tanja Raich. Een leuke, leerzame en inspirerende dag.

10 september 2016, alweer een korenfestival, het Haarlems Korenlint. Het blijft ontzettend leuk om aan zulke festivals mee te doen. Deze keer zijn we met z’n allen met de trein op pad gegaan. En dan ontdek je al snel het voordeel van a cappella zingen: Dat kan overal, dus ook in de trein. In Haarlem twee optredens verzorgd, in het ABC Architectuurcentrum en in het Dolhuys. Goed gezongen, ondanks de koffiemachine in het Dolhuys. Leuke andere koren ontmoet, genoten van het prachtige weer die dag en van de mooie stad. Daarna de dag gezamenlijk afgesloten met een “subliem” etentje. ’s Avonds om 23.00 uur weer terug op het station in Bergen op Zoom. Een lange, maar zeer gezellige dag.

26 juni 2016, tijdens de Leurse Volkorendag hebben we twee optredens verzorgd in het Trouwkerkje. Prima akoestiek, leuke sfeer, veel publiek en heerlijk gezongen. Gelukkig waren wij binnen tijdens de gigantische onweersbui die die middag overkwam. Wel heel jammer voor de andere optredens in de stad die wel buiten geprogrammeerd waren. Maar wat ons betreft, is het zeker voor herhaling vatbaar.

4 juni 2016, tijdens Middelburg Volkoren hebben wij weer drie optredens mogen geven. Met heerlijk weer, mooie locaties om op te treden, een goede akoestiek en een heerlijk etentje met z’n allen na afloop, was het weer een mooie dag om op terug te kijken. Middelburg, heel graag weer tot volgend jaar !

26 maart 2016, tijdens het Glazen Ei, op de Markt in Tholen. Van donderdag 24 maart t/m maandag 28 maart organiseerde StaVoord6 Het Glazen Ei. Wij traden op zaterdag op om 12.00 uur, in een gezellig drukke feesttent. De techniek liet ons in de steek, de geluidsinstallatie deed het niet. Maar we hebben er een gezellig, mooi, niet uitversterkt optreden van weten te maken, wat door het publiek zeer gewaardeerd werd. Voices in Harmony unplugged.

26 januari 2016 waren we uitgenodigd tijdens een muzikale avond van de Zorgcoöperatie Putte in de Biezen in Putte. Een bomvolle zaal, leuk gevarieerd programma en een goed optreden met heel veel positieve reacties na afloop.

9 januari 2016 waren we te gast bij het nieuwjaarsconcert van Accelerando in de Wellevaete in Sint-Annaland. Een bomvolle zaal, een leuk avondvullend programma en een spetterend optreden en een gezellige borrel na.

18 december 2015 hadden we heel leuk optreden bij het Vrouwen Gilde te Steenbergen. Een heel enthousiast publiek met erg leuke reacties. Bedankt dames.

15 december 2015 hebben we een heel leuk optreden gegeven tijdens het Pop4Shore kerstconcert te Katwijk aan Zee waarin we met 12 koren hebben opgetreden. Waanzinnig leuk en gezellig. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Kijk hier.

Op 12 december 2015 hebben we ons eigen kerstconcert gegeven In de Martinus kerk te Halsteren. Een doorslaand succes met heel veel leuke reacties. Met een heel leuke bijdrage van Accelerando uit Sint Annaland en Con Grazia uit Sint Willebrord.

31 oktober 2015 namen we deel aan het korenfestival van de RZZN in de Vredeskerk in Goes. Hier behaalden we niet alleen de prijs voor de visuele presentatie, maar ook de prijs voor vocale artisticiteit. Een mooie beloning voor al het harde werken van ons allemaal.

22665292362_0e0f42f3fe_o

27 september 2015 waren we weer te beluisteren bij DBGA in Rosmalen. Blijft een erg leuk evenement. Heel veel geleerd tijdens de masterclass van Astrid Radoes.

7 juni 2015 waren we weer te vinden in Middelburg tijdens Middelburg Volkoren. Druk programma voor ons met vier optredens op vier verschillende locaties. Heerlijk weer, lekker gezongen, afgesloten met een straatoptreden voor enkele belangstellenden.

20 december 2014 was de Santa Run in Bergen op Zoom. We stonden voor de HEMA en hebben met behulp van een zanginstallatie het publiek en rennende kerstmannen muzikaal begeleid. Het weer werkte mee en de chocolademelk met rum viel ook goed in de smaak. Kijk voor meer informatie op de site. http://bergen-op-zoom.rotarysantarun.nl/

18 december 2014, hebben we in Sint Maartensdijk, in ‘t Raedthuys opgetreden voor de vrouwen van Nu. Ons optreden stond in het teken van kerstmis met een daaraan gerelateerd repertoire. Het was weer erg gezellig en leuk.

14 december 2014 hebben we opgetreden tijdens het bezoekuur van het Amphia ziekenhuis op de molengracht te Breda. We hebben leuke reacties gehad en we zijn zeker ook goed ontvangen door de receptie en afdeling communicatie van het ziekenhuis. Een leuk optreden met ons kerstrepertoire.

Afgelopen zaterdag 8 november 2014 hebben we auditie gedaan bij de Rabobank in Bergen op Zoom. Zij zijn op zoek naar artiesten uit de regio die de ledenvergadering van aanstaande donderdag 20 november 2014 kunnen opluisteren. Dit alles onder de muzikale leiding van Cor Bakker en presentatie van Gregor Bak. Helaas zijn we niet door de audities heen. Men kon toch geen goede invulling geven aan een acapellagroep. Tja zonder instrumenten blijft bijzonder.

Op 1 november 2014 hebben we de workshop in Goes bijgewoond die werd georganiseerd door korenbond RZZN. Op de volgende link staat hierover informatie

28 september 2014 waren we in Rosmalen bij Den Bosch goes acapella. We hebben leuke optredens gehad en een 7 gescoord bij de vakjury. Leuke workshops en leuke mensen ontmoet. We blijven oefenen en verbeteren.

Op 24 en 26 juli 2014 hebben we opgetreden tijdens de Krabbefoor in Bergen op Zoom. Diverse optreden in de Markiezenhof en voor het Stadscafe Thalia. Het was erg druk en gezellig met geweldig weer. ook deze dagen waren weer een groot succes.

7 juni 2014 Amusing Hengelo. Wat een geweldig leuk festival en wat hebben we genoten. Heerlijk gezongen, eerst voor de jury en daarna voor het publiek. Prachtig weer met leuke, muzikale en gezellige mensen om ons heen. Mooie mensen. Hengelo Oh Oh voor herhaling vatbaar. Kijk ook even op de site.

17 mei 2014 Prachtig weer om te fietsen en daardoor best nog aardig wat publiek in Rockanje, waar de muzikale fietstocht door de Kop van Voorne werd georganiseerd. Klik hier voor meer informatie. We hebben vier keer opgetreden voor een gezellig en vrolijk publiek. Weer zo’n muzikale dag met Voices in Harmony.

25 april 2014 was er een Oranjebraderie in Woensdrecht. Voices in Harmony heeft hier opgetreden samen met Sugar & Spice. Het weer was fantastisch. We hebben voor het eerst met microfoons opgetreden en dat was erg wennen. Het optreden is zeker voor herhaling vatbaar, ook gezien de reacties vanuit het publiek.

Op 13 april 2014 waren we in de Drieschaar te Ossendrecht bij Dansschool Ton en Marijke van den Broek. Deze organiseerde een benefietmiddag en avond voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit in samenwerking met Walk for Sophie dat elk jaar in Woensdrecht wordt georganiseerd. We hebben twee keer opgetreden en de reacties waren erg leuk. We hebben tevens lekker gegeten. Hoewel de akoestiek niet geweldig was hebben we toch weer lekker gezongen.

30 maart 2014 hadden we een straatoptreden in Roosendaal. Het schitterende weer had heel veel voordelen maar ook het nadeel dat veel mensen een andere bestemming hadden gekozen en niet de binnenstad van Roosendaal. Maar ook dit keer toch weer hele leuke reacties gehad, en wij hadden weer het grootste plezier.

Op zondag 9 Maart 2014 was het vrij dansen bij Jac van den Elshout in Bergen op Zoom. Voices in Harmony heeft deze middag opgeluisterd met haar muziek. Er was weinig publiek op deze schitterende lentedag maar het plezier was er niet minder om.

Tijdens de koopzondag in Bergen op Zoom hebben we als Voices in Harmony ons op diverse plaatsen in de stad laten horen. Veel mensen vonden dit leuk en vooral in de winkels zoals bv. V&D was men aangenaam verrast. Dit zullen we zeker weer eens herhalen.

sting3-5-1-14[1]

Zaterdag 21 december 2013 was één van onze leden (Wim van de Kreeke) maar liefst 50 jaar getrouwd. Wij hebben het echtpaar en familie verblijd met een klein optreden waarbij vader en dochter een belangrijke plaats innamen.

Op 26 Oktober 2013 deden wij mee met het korenfestival in Rockanje. Hier kregen we nadat we een leuk optreden hadden gegeven de prijs voor het koor met de beste visuele presentatie.